Nieuws

Italiaans wintermenu bij Mezzo in Braamt

Wie gek is de betere Italiaanse keuken voor een aantrekkelijke prijs, kan in januari aanschuiven bij restaurant Mezzo in Braamt. Daar staat het Italiaanse wintermenu op het programma.

Zes gerechten voor slechts 41,50 euro per persoon. Het Italiaanse wintermenu bestaat uit een voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas en zoet.

Het wintermenu is de hele maand januari geldig en kan worden gereserveerd door te bellen met 0314-760222. Vermeld daarbij wel even dat je gebruik wilt maken van het Italiaanse wintermenu.

Restaurant Mezzo ligt aan de voet van de Hettenheuvel in natuurgebied Montferland nabij de Duitse grens. Het is dan ook prima mogelijk om eerst een wandeling door de natuur te maken en aansluitend aan te schuiven voor het eten. En wie wil blijven slapen, kan een van de kamers boven het restaurant reserveren.

Braamt is een klein dorp niet ver van de A18, de snelweg die aansluit op de A12 van Oberhausen naar Utrecht. Restaurant Mezzo is vanuit Utrecht dan ook binnen een uur rijden bereikbaar. Het restaurant behoort tot de betere eetgelegenheden van Oost-Gelderland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnspijsavond met 10 jaargangen Sassicaia bij Parkheuvel

Volgend artikel

Video: Menno Post over restaurant Olivijn in Haarlem

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.