Nieuws

Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg openen Ross Lovell Krimpen

Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg openen een tweede restaurant. Het duo exploiteert in Ridderkerk-Rijsoord al Ross Lovell en opent begin november in Krimpen aan den IJssel een zaak onder dezelfde naam. De locatie wordt gerealiseerd in een korenmolen, waarin voorheen De Schelvenaer huisvestte.

Donderdag 2 en vrijdag 3 november vieren Isabella Wildtham en Gerrit van den Berg de officiële opening van hun tweede restaurant. Ross Lovell Krimpen aan den IJssel is gevestigd in een korenmolen.

Ridderkerk-Rijsoord
De ondernemers exploiteren in Ridderkerk-Rijsoord ook al een Ross Lovell. Deze huisvest in het pand, waarin voorheen de familie Klein Hermitage exploiteerde.

Arrangement
Op beide dagen wordt een speciaal arrangement geserveerd. Op donderdag is dat een diner van vier gangen, op vrijdag geniet je van een zesgangenmenu.

ChefsFriends feliciteert Isabella en Gerrit van harte met hun nieuwe restaurant en wenst het duo veel succes met de exploitatie.

Vorig artikel

Oriëntaals en origineel bij jubilerend Restaurant O&O

Volgend artikel

Kaaslunch De Loohoeve en Van Tricht in restaurant in Schoonloo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.