Nieuws

Internationale prijs voor interieur restaurant Fred in Rotterdam

Het interieur van tweesterrenrestaurant Fred in Rotterdam is bekroond met een internationale onderscheiding. De prijs is uitgereikt aan Jeroen Smeele van het Rotterdamse interieurontwerpbureau SMEELE. In januari presenteerde chef-kok Fred Mustert zijn volledig gerestylede zaak als aftrap van de viering van het 10-jarig bestaan.

De award die Jeroen Smeele heeft gewonnen voor het interieurontwerp van restaurant Fred in Rotterdam, draagt de naam ‘Special Mention Award’ en is onderdeel van de prestigieuze designcompetitie German Design Council.

Tijdloos en elegant ontwerp
De jury noemt het resultaat ‘outstanding design quality’ en is vooral enthousiast over de gedurfde elementen in het tijdloze en elegante ontwerp, die het interieur onderscheidend maken.

Fred Mustert
Fred Mustert presenteerde zijn vernieuwde tweesterrenrestaurant in januari dit jaar, als aftrap van de viering van het 10-jarig bestaan.

Jeroen Smeele
‘Ik zit vol ideeën en heb altijd in mijn hoofd hoe ik die uitgewerkt wil hebben. Jeroen is een uitstekende luisteraar, die mijn ideeën heeft aangevuld en verbeterd en er zijn persoonlijke touch aan heeft gegeven. Het interieur heeft iets mysterieus, iets magisch.’

Benieuwd? Restaurant Fred is gevestigd aan de Honingerdijk in Rotterdam en serveert van maandag tot en met vrijdag lunch en van maandag tot en met zaterdag diner.

Vorig artikel

SVH Meesterkoks bezoeken olijfolieproducent Valderrama in Spanje

Volgend artikel

Kerstconcert en kliekjesdag bij Hostellerie de Hamert

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.