Nieuws

Internationale prijs voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Mooie internationale waardering voor Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Afgelopen week werd het uitgeroepen tot ‘Hotel of the Year 2018’ tijdens het Golden Moment Awards Gala van EVENT Hotels in Keulen. Het was de beste uit een selectie van 82 hotels in de categorie minder dan 200 kamers.

Bilderberg Parkhotel Rotterdam (194 kamers) won in de categorie hotels met minder dan 200 kamers. EVENT Hotels exploiteert meer dan tachtig conferentie- en zakelijke hotels in Duitsland, Italië en Nederland onder de naam van gerenommeerde internationale merken.

Erik de Wit
General manager Erik de Wit is vanzelfsprekend ‘buitengewoon trots’ op de prestatie van het team en de waardering van de gasten. ‘Dit is een aanmoediging voor ons om door te gaan op de ingeslagen weg en de investeringen die in 2019 worden gedaan.’

Restaurant The Park
Bilderberg Parkhotel Rotterdam is gelegen in het centrum van de stad  en huisvest ook het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant The Park, inspired by Erik van Loo. De dagelijkse leiding in de keuken is in handen van Richard de Vries.

Vorig artikel

Moshik Roth geeft goed eten extra dimensie met Emotion Dinners

Volgend artikel

Video: Jos Grootscholten over vernieuwd sterrestaurant Perceel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.