Nieuws

Inschrijving BBQ Contest FG Food Labs Rotterdam geopend

De Big Green Egg & OFYR BBQ Contest bij FG Food Labs Rotterdam komt eraan. Zondag 30 juni bereiden tweetallen een signature dish en gerechten op basis van een black box. Wil je meedoen, schrijf je dan direct in. De beoordeling gebeurt door een jury onder leiding van François Geurds.

Voor de zesde keer gaan barbecuekoningen en/of -koninginnen zondag 30 juni de strijd met elkaar aan tijdens de Big Green Egg & OFYR BBQ Contest bij FG Food Labs in Rotterdam.

Black box
Duo’s kunnen zich, zolang er plek is, inschrijven door het sturen van een e-mail naar marketing@fgrestaurant.nl. Je bereidt een signature dish en een aantal gerechten met ingrediënten uit de black box.

François Geurds
De jury onder leiding van sterrenchef François Geurds beoordeelt ook op presentatie en originaliteit, maar vooral op smaak. Barbecuesmaak!

Ieder deelnemend duo dient minimaal tien supporters mee te nemen. Zij kunnen voor 55 euro per dag onbeperkt snoepen van de grill. Dranken zijn niet inbegrepen. Er is vertier voor jong en oud.

Michelin
Voor meer informatie kun je terecht op de website van FG Food Labs, dat is gevestigd in de Rotterdamse Hofbogen en in het bezit is van een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Menu van Hans van Wolde en Servais Tielman bij Beluga Maastricht

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Utrecht van Bart Blikman

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.