Nieuws

Indian Summer-arrangement bij Landgoed Lauswolt

Wie wil genieten van de ruimte, rust en luxe op en rond Bilderberg Landgoed Lauswolt kan er zeker terecht in september en oktober. Dan is er het Indian Summer-arrangement.

Dit arrangement houdt in dat je overnacht in comfortabele kamer en de volgende morgen geniet van een uitgebreid ontbijt. En dat voor 129 euro per kamer per nacht.

Deze speciale aanbieding is alleen te reserveren per mail via de receptie van het landgoed via lauswolt@bilderberg.nl onder vermelding van ‘Indian Summer op Lauswolt’.

Bilderberg Landgoed Lauswolt is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten en de A7 – die Heerenveen verbindt met Groningen – op slechts anderhalf uur rijden van Utrecht. Het hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten zoals een sterrestaurant, een wellness centre en voor de deur een 18-holes golfbaan.

In een van de afleveringen van onze rubriek ‘Over de drempel’ geeft hoteldirecteur Marc van Gulick een korte rondleiding door het bedrijf.

Bilderberg Landgoed Lauswolt

Vorig artikel

TasteOnline.nl, hét digitale proefformulier

Volgend artikel

Navanzomeren Arrangement bij In den Rustwat in Rotterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.