Nieuws

In augustus voordelig overnachten bij Landgoed Duin & Kruidberg

In de maand augustus in eigen land genieten? Dat kan perfect met dit mooie arrangement van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Wie drie nachten reserveert, krijgt één overnachting cadeau. En kiest je voor een verblijf van vijf nachten, dan schenkt het hotel je er twee.

Landgoed Duin & Kruidberg in het Noord-Hollandse Santpoort-Noord als perfecte vakantiebestemming voor de maand augustus.

De Vrienden van Jacob
Op 10 minuten van het strand, het centrum van Haarlem op fietsafstand, midden in het Nationaal Park en onder eigen dak het met één Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob.

Nachten cadeau
In de maand augustus biedt het hotel je het volgende aan: boek je drie nachten, dan geven zij je er een cadeau en wil je vijf nachten verblijven, dan krijg er twee cadeau.

Aanbieding
De aanbieding is geldig op zondag, maandag en dinsdag. Wie kiest voor het verblijf van vijf nachten, heeft zondag als dag van aankomst.

Reserveren
Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Landgoed Duin & Kruidberg. Via e-mail (info@duin-kruidberg.nl) of telefonisch (023-512 18 00).

Vorig artikel

Eten met een verhaal bij restaurant N.A.P. in Bloemendaal

Volgend artikel

Langs zes toprestaurants tijdens Culinaire Armada aan de Vliet

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.