Nieuws

Imko’s Puur Zee viert verjaardag met extra feestelijk menu

Imko Binnerts en Cathy Moerdijk vieren de eerste verjaardag van hun restaurant Imko’s Puur Zee en hotel Villa De Klughte in Wijk aan Zee op een bijzondere wijze. Dat doen ze met een extra feestelijke Sunday Wine Experience op 8 januari.

In de bistro vindt op 8 januari van 15.00 tot 18.00 uur de extra feestelijke Sunday Wine Experience plaats met vijf culinaire gerechten en bijpassende wijnen van Cathy’s Taste.

Om het extra feestelijk te maken worden de broers Benvenuti uit Kroatie uitgenodigd. Deze broers zijn de beste wijnmakers uit dit relatief onbekende maar sterk opkomende wijnland.

Sunday Wine Experience
Deelnemen aan de Sunday Wine Experience kan door te reserveren via hotel@hoteldeklughte.nl onder vermelding van ‘Sunday Wine Experience 1 year anniversary’. De kosten bedragen 42,50 euro per persoon. Dit is inclusief een feestelijk aperitief, vijf gerechten en bijpassende wijnen.

Verder zijn Imko en Cathy zo blij dat de Velsertunnel vanaf 16 januari weer open gaat dat ze er een leuke actie aan hebben gekoppeld. Wie in januari en februari telefonisch reserveert en daarbij het codewoord ‘Velsertunnel open’ roept, krijgt een gratis vorstelijk glas ‘Cuvée Poirier’ Domaine Louis de Grenelle aangeboden bij een diner.

Mailen mag ook (hotel@hoteldeklughte.nl), maar vergeet dan niet het codewoord ‘Velsertunnel open’ te vermelden.

[bol_product_links block_id=”bol_58650592bb153_selected-products” products=”9200000036152462″ name=”ChefsFriends” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”488″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vorig artikel

Nostalgisch menu bij Van der Valk-hotel in Assen

Volgend artikel

Henk Savelberg tijdelijk terug achter kachel in Voorburg

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.