Nieuws

Hutten nieuwe exploitant Avant-Garde van Groeninge

Hutten en restaurant Avant-Garde van Groeninge werken vanaf vandaag samen in het Philips Stadion in Eindhoven. Eerstgenoemde neemt daarbij de rol van exploitant op zich en chef Johan van Groeninge gaat zich richten op de culinaire invulling.

Een bijzondere samenwerking is ontstaan in Eindhoven. Johan van Groeninge en Hutten hebben de handen ineen geslagen daar waar het gaat om de exploitatie van restaurant Avant-Garde van Groeninge.

Philips Stadion
Hutten is sinds 2018 de huiscateraar van het Philips Stadion en nu dus de nieuwe exploitant. Johan gaat zich als chef richten op de kracht van het restaurant. ‘Culinair vakmanschap van het hoogste niveau’, zoals ze het zelf uitleggen.

Domusdela Eindhoven
De komende maanden nog gewoon als chef, daarna als adviseur. Hutten en de chef zijn overeengekomen dat hij aan de slag gaat in het toekomstige restaurant in het complex Domusdela in Eindhoven, eveneens eigendom van Hutten.

Johan van Groeninge
‘De afgelopen weken hebben we de tijd genomen om elkaar goed te leren kennen en na een fijne zomerbreak zijn we nu klaar voor de nieuwe start’, aldus de chef.

‘Ik voel me vereerd dat zowel PSV als Hutten mijn culinaire inbreng weten te waarderen en dat dit heeft geresulteerd in deze samenwerking.’

De chef laat weten door de samenwerking zich de komende jaren weer volledig te kunnen wijden aan het gastronomisch koken met eerlijke en seizoensgebonden producten. ChefsFriends wenst de nieuwe exploitant veel succes!

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Onno Kokmeijer gastchef bij Hofstede Meerzigt Zoetermeer

Volgend artikel

Eigenaren De Beejekurf Venray vieren hun huwelijk met gasten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.