Nieuws

Huis ter Duin in Noordwijk opent Bubbles & Bites by Latour

Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee heeft Bubbles & Bites by Latour geopend. Tot en met eind augustus kun je van dinsdag tot en met zondag in het pop-up restaurant genieten van ‘het beste wat het grand hotel te bieden heeft’. Een prachtige zonsondergang krijg je er gratis bij.

‘Een verborgen parel’, zo noemt Huis ter Duin het terras op de tweede etage van het grand hotel. Een combinatie van loungebanken, comfortabele zitjes en hoge tafels maken het voor iedereen aantrekkelijk.

Zonsondergang
Olijfbomen zorgen voor een mediterrane sfeer en bij mooi weer geniet je er van een prachtige zonsondergang. Op deze bijzondere plek kun je kennismaken met het beste wat grand hotel Huis ter Duin te bieden heeft.

Champagne en cocktails
Signature bites gecombineerd met bijvoorbeeld een bruisend glas champagne, een zomercocktail of een glas heerlijke wijn. Bubbles & Bites by Latour is, bij goed weer, geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 uur tot middernacht.

Vorig artikel

Pieters Restaurant in Bergambacht viert 3-jarig bestaan

Volgend artikel

De leukste biergadgets: voor jezelf of om cadeau te geven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.