Nieuws

Hotel van Inter Scaldes in Kruiningen krijgt vijf sterren

Het hotel van Manoir Inter Scaldes is door Hotelsterren met vijf sterren geclassificeerd. Eigenaren Jannis en Claudia Brevet exploiteren in het Zeeuwse Kruiningen twaalf luxe kamers en suites, die vorig jaar volledig zijn vernieuwd. Het gelijknamige restaurant werd recent door Lekker en Gault&Millau als beste bekroond.

Hotelsterren heeft het hotel van Claudia en Jannis Brevet op 270 normen beoordeeld en als ‘vijf sterren’ geclassificeerd.

Zeeland
Manoir Inter Scaldes is daarmee het enige hotel in Zeeland en Zuid-Nederland dat zich vijfsterrenhotel mag noemen.

Jannis Brevet
In Kruiningen exploiteren Jannis en Claudia een restaurant en twaalf hotelkamers. Deze kamers zijn vorig jaar volledig vernieuwd in Contemporary-stijl met kunst en design.

Lekker en Gault&Millau
Het restaurant is recent door Lekker en Gault&Millau als beste bekroond. In eerstgenoemde gids voert Inter Scaldes de top 100 aan van de andere gids ontving het 19,5 punten (net als De Librije in Zwolle en De Leest in Vaassen).

Hotelsterren
Hotelsterren voert de sterrenclassificatie uit namens Koninklijke Horeca Nederland. Het officiële schild is woensdag 16 november uitgereikt door burgemeester Zoon van de gemeente Reimerswaal.

Vorig artikel

Menno Post maakt een gerecht met Kvitsøy Zalm

Volgend artikel

Gouden Menu met kans op diamant bij De Nieuwe Polderkeuken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.