Nieuws

Hotel Park Inn by Radisson Amsterdam City West opent deuren

Amsterdam is een viersterrenhotel rijker. Naast station Sloterdijk is Park Inn by Radisson Amsterdam City West geopend. Een spectaculair designhotel met 476 kamers, waar zakendoen, overnachten en ontspanning op een bijzondere wijze samenkomen.

De 476 ruime kamers van het Park Inn by Radisson Amsterdam City West zijn voorzien van kleurrijke grafische prints en organische vormen, kenmerkend voor de bekende ontwerper Karim Rashid.

Conferentiehotel
Een van de paradepaardjes is de 680 vierkante meter tellende ballroom, dat mede door het open balkon zitplekken biedt aan 750 gasten. Daarmee behoort het tot de grootste conferentiehotels in Europa.

Ontbijt, lunch en diner
Voor ontbijt, lunch en diner kunnen gasten terecht bij restaurant The Den op de begane grond. De lounge biedt voldoende ruimte en mogelijkheden voor afspraken en/of een drankje.

Overnachten
Het hotel is gevestigd in Ven Amsterdam, het complex waarbij zakendoen, overnachten en ontspanning op een bijzondere wijze samenkomen.

Park Inn by Radisson Amsterdam City West is onderdeel van Radisson Hospitality AB.

Vorig artikel

De beste hotels en restaurants van Nijmegen

Volgend artikel

Servais Tielman versterkt brigade Cucina del Mondo Heerlen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.