Nieuws

Hotel Nassau in Bergen maakt plaats voor ‘prachtig strandhotel’

In het Noord-Hollandse Bergen opent medio 2024 een gloednieuw strandhotel. Nieuw Nassau Bergen, zoals het project heet, gaat bestaan uit een hotel met zestig kamers, een spa, een zwembad en een restaurant, en een gebouw met 21 hotelappartementen. De exploitatie komt in handen van blooming bedrijvengroep.

Het nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op de plek waar nu nog hotel Nassau huisvest en is in handen van architect Bjarne Mastenbroek, die ook hotel Jakarta in Amsterdam ontwierp en waarmee hij meerdere (internationale) prijzen won.

Blooming
‘Blooming hotel Bergen aan Zee wordt prachtig’, aldus Mike Bosman, algemeen directeur van blooming bedrijvengroep. De ambitie is het mooiste, beste en meest maatschappelijk verantwoorde strandhotel van Nederland te worden.

Er komen twee gebouwen, die door middel van de ondergelegen parkeergarage met elkaar worden verbonden. Het ene gebouw huisvest straks zestig hotelkamers, een uitgebreide spa, een zwembad en een restaurantfunctie. In het andere pand worden 21 hotelappartementen gerealiseerd.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ook sterrenchefs gek op prijswinnende babyvoeding van Jasmine

Volgend artikel

Rutger kookt in Mexico dankzij wedstrijd Chaîne des Rôtisseurs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.