Nieuws

Hotel de Weverij en restaurant Cordial in Oss vieren jubileum

Hotel de Weverij en restaurant Cordial vieren in 2018 het 20-jarig bestaan. Daarom is tot het eind van het jaar het Jubileum Arrangement te bestellen in Oss. Een menu van vijf gangen all-in voor een couvertprijs van 105 euro, uit te breiden met een overnachting voor 30 euro per persoon.

Trots zijn ze in Oss op het bereiken van deze mooie mijlpaal, en dat begrijpen we bij ChefsFriends maar al te goed.

Arrangement
Hotel de Weverij en restaurant Cordial bestaan in 2018 20 jaar. Het daaraan gekoppelde Jubileum Arrangement is te reserveren op ieder gewenst moment.

Als lunch of als diner bijvoorbeeld. Op een werkdag of in het weekeinde. En al dan niet inclusief een overnachting.

Menu
Het menu bestaat uit vijf gangen en vier bijpassende glazen wijn (of een alternatief). De kosten bedragen 105 euro per persoon.

Een sprankelend aperitief, tafelwater en koffie of thee met lekkernijen zijn bij deze prijs inbegrepen.

Overnachten
Wie dat wil, kan voor een mooie jubileumprijs een overnachting toevoegen aan het arrangement. De prijs daarvoor bedraagt 30 euro per persoon en is inclusief ontbijt.

Reserveren kan via de website van restaurant Cordial, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique, onder vermelding van ‘Jubileum menu’. Van harte!

Vorig artikel

Ad Janssen jubileert en voltooit restyling Kasteel van Rhoon

Volgend artikel

Sarena Solari Italiaanse lunch bij Borg Piloersema

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.