Nieuws

Honderd klassieke Martini’s bij Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam krijgt tijdelijk een bar waar 100 klassieke Martini-recepten geserveerd worden. De Martini Cocktail, zoals de bar wordt genoemd, gaat 28 oktober open.

De lijst van deze 100 tijdloze variaties op de klassieke Martini is samengesteld door Jared Brown, master distiller van Sipsmith, en zal worden bereid door de beste bartenders van Nederland.

Het zal de eerste keer zijn dat al deze variaties van de Martini cocktail in één bar te proeven zullen zijn, vanaf 28 oktober 2016.

Keizersgracht 224
Zowel liefhebbers van de Martini, als nieuwkomers, kunnen de geschiedenis van de cocktail (her-)ontdekken, terwijl ze heerlijk ontspannen en bijkomen in de schitterende locatie.

Gasten zullen worden verwelkomd via de ingang aan Keizersgracht 224. Aan tafel zullen zij hun Martini uitzoeken met behulp van een interactief menu.

Jared Brown
Daarna kan de gast heerlijk ontspannen terwijl een van de speciaal getrainde bartenders met een trolley aan tafel de cocktail stirrt, shaket of gooit.

Jared Brown, Sipsmith’ Master Distiller over het project: ‘Variaties zijn geen nieuwe trend, maar ze zijn een herontdekking van het individu. Sipsmith 100 Martini Bar gaat niet over het bij elkaar gooien van ingrediënten om meerdere variaties van een moderne Martini te maken. Het is de ultieme verering van de klassieke cocktail, een plek om te leren en te ontdekken’.

Vorig artikel

Blog Bij Jef: omsingeld door bouwvakkers, containers en kranen

Volgend artikel

Inter Scaldes op 1 in restaurantgids Lekker

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.