In de kaart kijken

Hollandse geitenbok met Portugese twist van Michel van der Kroft

In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. In deze aflevering een signatuurgerecht van tweesterrenchef Michel van der Kroft van ’t Nonnetje in Harderwijk. Hij maakt Hollandse geitenbok met ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, zoetzure groentjes, crème peterseliewortel en jus van geit met kamille.

Gerechten op de menukaart van topchefs hebben een verhaal. Een heel mooi verhaal vaak. In de rubriek In de kaart kijken gaan we op zoek naar die verhalen.

Signatuurgerecht
In de video’s op onze website wordt het gerecht bereid en in onze nieuwsbrief vertelt de chef in kwestie het verhaal over zijn signatuurgerecht.

Exclusief voor abonnees. Wil jij onze wekelijkse nieuwsbrief ontvangen, dan kun jij je gratis aanmelden via deze link.

’t Nonnetje
In de keuken van ’t Nonnetje in Harderwijk toont Michel van der Kroft een prachtig Nederlands gerecht met een Portugese twist: Hollandse geitenbok met ravioli gevuld met Portugese schapenkaas, zoetzure knolgroentjes, crème peterseliewortel en jus van geit met kamille.

In de kaart kijken
Benieuwd naar welke gerechten eerder al zijn opgemaakt voor onze videocamera? Je kunt de andere afleveringen van In de kaart kijken terugzien.

Vorig artikel

Video Hotel Nassau Breda: luxe in voormalig nonnenklooster

Volgend artikel

Interview: Camille Oostwegel over wat hij straks gaat doen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.