Nieuws

Herfstarrangement bij Pieters Restaurant in Bergambacht

Pieter de Ronde serveert in Pieters Restaurant in Bergambacht zijn herfstarrangement ‘Puur genieten!’. Voor 54 euro per persoon serveert de SVH Meesterkok een aperitief en garnituren en een aansluitend een surprisemenu van vijf gangen.

Pieters Restaurant in Bergambacht staat volgens eigenaar Pieter de Ronde voor ‘heerlijk uit eten in intieme sfeer. Een avondje uit een daarbij culinair in de watten gelegd worden.’

SVH Meesterkok
Nieuw op de kaart van de SVH Meesterkok is zijn herfstarrangement ‘Puur genieten’. Een aperitief en garnituren en Pieters surprisemenu van vijf gangen voor 54 euro per persoon.

Vers en herkenbaar
Zijn stijl vertaalt zich in eenvoud op basis van absolute versheid en topkwaliteit. ‘Ik laat de producten spreken en herkenbaar blijven op het bord.’

Reserveren
Je kunt het herfstarrangement reserveren door een e-mail te sturen naar reserveren@pietersrestaurant.nl of door te bellen met telefoonnummer (0182) 35 57 50.

Pieters Restaurant serveert van woensdag tot en met vrijdag lunch en diner en op zaterdag en zondag diner.

Vorig artikel

Wijnproeverij met lunch bij La Rive, Zarzo en De Lindenhof

Volgend artikel

Het verhaal achter vernieuwd Ciel Bleu volgens Onno Kokmeijer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.