Nieuws

Herfstarrangement all-in bij restaurant De Fuik in Aalst

Restaurant De Fuik in Aalst serveert tot en met 16 december een herfstarrangement voor een couvertprijs van 79 euro all-in. ‘Een complete beleving voor een vooraf afgesproken prijs’, aldus eigenaren Rosita en Martin Ruisaard. Reserveren kan onder vermelding van ‘Herfstarrangement’.

Nu het weer verandert en de herfststormen in aantocht zijn, is restaurant De Fuik in Aalst een prima plek om dit mooie culinaire seizoen te proeven.

Martin Ruisaard
Chef-kok en eigenaar Martin Ruisaard serveert tot en met 16 december een herfstarrangement voor een all-inprijs van 79 euro.

Verrassingsmenu
Voor dat bedrag geniet je van een bruisend aperitief, een verrassingsmenu van vijf gangen, onbeperkt tafelwater, een wijnarrangement van vier glazen en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

JRE-Nederland
Liever geen wijn? Uiteraard kan dat ook! In dat geval betaal je voor het arrangement geen 79 euro, maar 59 euro. Reserveren kan telefonisch via nummer (0418) 55 22 47 of via de website van restaurant De Fuik, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

Restaurant Cheval Blanc in Heemstede wint sherrywedstrijd

Volgend artikel

Nonchalante perfectie met Nico Klaver bij ‘t Kalkoentje in Rhenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.