Nieuws

Hemel & Aarde in Utrecht krijgt ‘bijdehand zusje’

Het Utrechtse restaurant Hemel & Aarde krijgt een zusje. Een bijdehand zusje, zoals ze het zelf noemen. Wijnbar Hemel & Aarde wordt gerealiseerd in de naast de eetgelegenheid gelegen ruimte en moet half mei de deuren openen.

Het plan voor wijnbar Hemel & Aarde ontstaat in 2023 tijdens een brainstorm over de invulling van de ruimte naast het gelijknamige restaurant. Wat begint met ‘we maken het gewoon gezellig en zetten er wat dozen goede wijn neer’, eindigt in een groter idee: een bijdehand zusje.

Wijnbar

De wijnbar volgt dezelfde filosofie als het restaurant: verfijnde kwaliteit, creativiteit en veel persoonlijke service. High-end maar toegankelijk, elegant en toch funky, en stijlvol maar eigenzinnig.

Wijnen van over de hele wereld

Je vindt er straks flessen van over de hele wereld. Uit de klassieke gebieden, maar juist ook uit de meer onontdekte regio’s. Net als in het restaurant worden de seizoenen gevolgd. De wijnen veranderen met de jaargetijden mee en dat geldt ook voor de bites en snacks die erbij worden geserveerd.

Wijnbar

Hemel & Aarde krijgt het adres Keistraat 8 en moet half mei de deuren openen. Reserveren kan al, al is het ook zo dat altijd enkele stoelen leeg blijven voor wie spontaan binnenvalt.

Lees ook:
Vito Reekers chef nieuwe restaurant Hemel & Aarde in Utrecht
New Chef on the Block Niels opent Heimat in Utrecht
Tommy Janssen en Sem Klein Oonk van Maeve* in Utrecht winnen Gouden Koksmuts

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Liefst tien restaurants toegevoegd aan gids Michelin

Volgend artikel

Bijzondere biologische wijnen van vruchtbare Spaanse grond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.