Advertorial

‘Helena Culinair’ is terug: geniet onder zeil van Indische Rijsttafel

Advertorial – Genieten van een smakelijke maaltijd én het prachtige Rotterdam! ‘Helena’ Culinair is terug en biedt jou de mogelijkheid om goed eten en drinken te combineren met een zeiltocht over de Nieuwe Maas. Het beste van twee werelden in Indische sferen.

Geniet onder zeil van Boys Indische Rijsttafel. Scheepskok Boy Matulessy serveert deze editie van ‘Helena Culinair’ zijn Indische rijsttafel, die aan dek of in het scheepsruim wordt uitgeserveerd op een bananenblad.

Saté, nasi kuning en daging semur
Boy presenteert zijn rijsttafel graag met nasi kuning, verschillende bereidingen van saté, daging semur, witte rijst, zoetzuur en sambal. Het dessert is een panna cotta met een gel van mango, passievrucht, rode peper en limoen kaffir.

Leuvehaven Rotterdam
De ‘Helena’ ligt afgemeerd in de Leuvehaven in het centrum van Rotterdam. Daar start donderdag 18 mei Hemelvaartsdag de culinaire zeiltocht over de Nieuwe Maas.

Om 18.00 uur is de ontvangst met een lycheecocktail en Martabak en rond de klok van 22.00 uur keer je terug. De prijs per couvert bedraagt 87,50 euro, voor kinderen tot en met 13 jaar zijn de kosten 43,75 euro. Je plek reserveren doe je hier.

In 2019 mocht ChefsFriends meevaren tijdens een van de ‘Helena Culinair’-zeiltochten en maakten we een vlog over deze bijzondere avond.

Vorig artikel

Zes gangen met asperges bij Bolenius in Amsterdam

Volgend artikel

Deze wijnbar heeft 450 Italiaanse wijnen op de kaart

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.