Nieuws

Hele maand april menu ‘De Smaken van Paul’ bij De Leuf

Restaurant De Leuf komt met een bijzonder menu ter herinnering van de twee jaar geleden overleden eigenaar Paul van de Bunt. Om de herinneringen aan deze topkok te koesteren, kunnen gasten heel april genieten van een uitgebreid 4 gangen diner met Pauls favoriete gerechten en lievelingswijnen.

Op 10 april 2014 werd het stil in het zuiden. Geheel onverwachts overleed Paul van de Bunt op 61 jarige leeftijd. Sindsdien is restaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg vol passie doorgegaan in de geest van Paul, maar, net als Paul, altijd in ontwikkeling, steeds op zoek naar vernieuwing en spannende, verfrissende concepten en smaakcombinaties, meldt De Leuf op haar website.

Fromberg
Daarom biedt De Leuf in april een speciaal menu aan met klassiekers van Paul zoals het gerecht de geuren van de zee, kalfswang en tonijn. Dit speciale menu van 4 gangen met bites en lokale bubbels van buurman Fromberg vooraf en bijpassende wijnen (Pauls lievelingswijnen) wordt aangeboden voor 104 euro all in.

Het menu ‘De Smaken van Paul’ is te reserveren via www.deleuf.nl en heel april beschikbaar van dinsdag tot en met vrijdag. Bellen om te reserveren kan ook, via 045-5750226.

De chefs van De Leuf

Bas van Kranen leidt de keuken van De Leuf. In onze rubriek Chef2Chef vertelt hij over zijn souschef Robin (zoon van Paul). Robin vertelt op zijn beurt weer over Bas.

Vorig artikel

Geniet met Ferran Adrià van diner van negen Michelinsterren

Volgend artikel

Natuur in en lunchen met arrangementen De Vrienden van Jacob

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.