Nieuws

Heerlijke zondagmiddag bij Droste’s Twente

Droste’s Twente in Tubbergen houdt in samenwerking met het Twentsch Wijnhuis en het Weingut Kolkmann een heerlijke zondagmiddag op 15 april.

De middag begint om 16.00 uur in het café met een amuse en een glaasje Frizzante. Daarna gaan de gasten aan tafel voor een 3-gangenmenu met uiteraard weer de wijnen van Kolkmann.

De all-in prijs is 55 euro per persoon inclusief aperitief, menu, wijnen en koffie. Vanaf 4 personen is het mogelijk een eigen tafel te reserveren. Gasten die met z’n tweeën komen, worden gezellig bij elkaar aan tafels van minimaal 6 personen gezet.

Wie wil blijven logeren, kan voor 25 euro per persoon extra blijven slapen. Droste’s Twente telt twee soorten kamers; loftkamers en patiokamers. In de loftkamers vormt de sanitaire unit een geheel met de rest van de kamer en is er een apart toilet. De patiokamers zijn allen gelegen rondom een kleine overdekte binnenplaats in het nevengebouw.

Verder beschikt Droste’s Twente over boerderijlodges. Dit zijn kleinschalige, luxe vakantieverblijven op bestaande boerenerven in vrijkomende schuren of gedeeltes van boerderijen.

Vorig artikel

Restaurant Hemingway mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen

Volgend artikel

Wijn-spijslunch bij Herberg Onder de Linden in Aduard

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.