Nieuws

HanTing Cuisine sluit af met HanTing Classics Menu

HanTing Cuisine in Den Haag gaat dicht. Om plaats te maken voor het nieuwe restaurant van Han en Ting Ji, restaurant Zhèng. Wie nog wil genieten van HanTing Cuisine krijgt de kans voor een speciaal afscheidsmenu; HanTing Classics Menu.

‘Speciaal voor onze vaste gasten hebben we een menu samengesteld, met de meest bijzondere gerechten van afgelopen jaren’, zo laten Han en Ting Ji weten.

Het HanTing Classics Menu wordt vanaf dinsdag 27 maart geserveerd. Het gaat om een menu van 4, 5 of 6 gerechten, voor respectievelijk 48, 57 en 68 euro, of een compleet arrangement. Dit menu vervangt het Chef’s Menu tot en met de sluiting.

Het HanTing Classics Menu bestaat uit tonijn en zeekwal, coquille en langoustine, heilbot, Iberico, Black Angus en sperique yuzu. Wie het 6-gangen menu all in kiest bestaat 118 euro en krijgt een aperitief, wijnarrangement, water en koffie of thee met friandises.

Tot 1 mei is het mogelijk om dit menu te reserveren. Daarna gaat het restaurant tijdelijk dicht voor een grote metamorfose. In de zomer heropent Zhèng. Over het nieuwe restaurant Zhèng willen Han en Ting Ji nog niet te veel loslaten, behalve dat het een buiging is naar het veelzijdige China. Afgelopen maanden is chef Han Ji veel in China geweest om inspiratie op te doen.

Vorig artikel

Wijn-spijsavond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Volgend artikel

Wijn-spijsavond bij Aan de Zweth met Duitse wijnen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.