Nieuws

Han Ji voegt Emperor’s Supreme Collection toe aan menu Zheng

Restaurant Zheng in Den Haag heeft de ‘Emperor’s Supreme Collection’ toegevoegd aan het bestaande menu. Het gaat om drie iconische en regionale gerechten van de hand van chef Han Ji en zijn team met traditionele Chinese ingrediënten, in drie fases bereid aan tafel.

In juli dit jaar openden Ting en Han Ji restaurant Zheng in Den Haag. De ondernemers maakten in de negen jaren daarvoor op dezelfde locatie in de Prinsestraat furore met HanTing Cuisine, dat door Michelin zelfs werd beloond met een Michelinster.

Chinese keukens
De vier belangrijkste Chinese keukens, rituelen en ceremonieën spelen de hoofdrol in de nieuwe eetgelegenheid. Het menu bestaat uit twaalf zogenoemde chapters, waarbij elk hoofdstuk draait om een andere kooktechniek uit China.

Lees hier onze uitgebreide blog ‘Vorstelijk dineren bij Keizer Han’

Han Ji
Als aanvulling op het bestaande menu kun jij je bij Zheng nu laten verrassend door de innovatieve Emperor’s Supreme Collection: drie iconische en regionale gerechten, samengesteld door chef-kok Han Ji en zijn team: Budai’s Bag (poussin-kip), Iconic Crispy Duck (wilde eend) en Auspicious Fire (tandbaars).

Bereiding aan tafel
Tijdens deze culinaire ervaring krijg je een bereiding in drie fases aan tafel en word je omringd door prachtige kunst en servies uit verschillende Chinese regio’s.

‘Een culinaire beleving van uitzonderlijke smaken, heerlijke wijnen en bijzondere service in een keizerlijke omgeving’, aldus de eigenaren.

Vorig artikel

Eten in de refter en koffie in de huiskamer bij De Zusters in Maarssen

Volgend artikel

Sukerieje kiest voor groente en vraagt supplement voor vis en vlees

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.