Nieuws

Grote verbouwing voor sterrestaurant De Burgemeester

Eigenaren Anne en Sander Spruijt gaan De Burgemeester in Linschoten verbouwen. De gehele keuken wordt vernieuwd, het restaurant krijgt een andere uitstraling, het terras wordt een serre die in de zomer open kan en er komen twee ruimtes voor private dining.

‘In 2016 hebben we het restaurant overgenomen en we willen het graag helemaal eigen maken en het de uitstraling geven die bij ons past’, aldus Anne en Sander Spruijt van De Burgemeester, dat in het bezit is van een Michelinster.

‘Ons perfectionisme, onze gedrevenheid en onze passie zijn hier de oorzaak van.’ Van 4 augustus tot 9 september is de eetgelegenheid gesloten voor de verbouwing.

Nieuw interieur
‘Het nieuwe interieur zorgt voor een moderne look en geeft ons nog meer mogelijkheden om de totale beleving die wij wensen aan onze gasten te geven.’

Serre
Over het huidige terras komt een nieuwe serre. ‘Deze kan in de zomer open, waardoor wij de mogelijkheid blijven houden om buiten te serveren. Op andere momenten kunnen we deze echter ook afsluiten voor een private dining van maximaal 24 personen.’

Wijnkamer
Ook de wijnkamer wordt onder handen genomen en krijgt een wijntafel, waaraan plaats is voor maximaal acht personen.

‘Gasten zitten daar tussen onze mooie wijnen en kunnen een exclusief menu bestellen, inclusief wijnen uit een hoger segment.’

Sander Spruijt
De keuken waarin Sander nu werkt, is klein en behoeft volgens de eigenaren ‘flink wat renovatie’. ‘Er ontstaat meer ruimte, we krijgen betere apparatuur en een betere routing voor zowel de witte als de zwarte brigade.’

Afscheidsmenu
Om de verbouwing goed in te luiden, kun je op 2 en 3 augustus afscheid nemen van de ‘oude’ De Burgemeester.

Beide dagen kun je terecht voor een zesgangenmenu voor 85 euro per persoon exclusief dranken.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@deburgemeester.nl o.v.v. ‘actie’ en jouw voorkeursdatum. Dinsdag 10 september heropent de vernieuwde De Burgemeester.

ChefsFriends wenst Anne en Sander heel veel succes met deze mooie en ambitieuze plannen en is benieuwd naar het resultaat.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Niks in de Fridge-menu bij restaurant De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Summer Deal bij restaurant La Folie in Zaltbommel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.