Vakantie in eigen land

Groot Warnsborn: genieten op Rijksmonumentaal landgoed

Hotel & restaurant Groot Warnsborn in Arnhem is de ideale plek om in luxe te overnachten, culinair te dineren én heerlijk te ontspannen. Met het tweedaagse culinaire arrangement combineer jij jouw verblijf met bezoeken aan bijvoorbeeld Arnhem en de Veluwe en geniet je van een smakelijk diner op het landgoed.

Groot Warnsborn is niet zomaar een hotel, het is een unieke buitenplaats op een Rijksmonumentaal landgoed van maar liefst 750 hectare. Er verdwalen, kost je geen enkele moeite.

Arnhem en de Veluwe
En toch ligt het centrum van Arnhem op maar vijf minuten. Eveneens om de hoek: de Veluwe. De kamers hebben een prachtig uitzicht, een open zithoek en veelal een Frans balkon of terras.

La Belle Source
In restaurant La Belle Source wordt culinair gekookt en zoveel mogelijk gebruikgemaakt van ingrediënten van het landgoed. Wat denk je van honing uit eigen bijenkorf, rundvlees van eigen landgoed of kruiden uit eigen tuin.

Landgoed
Om het landgoed, de prachtige en groene omgeving en de gastronomische kunsten optimaal te ervaren, is het 2-daags Culinaire Arrangement de uitgelezen kans.

Diner
Je wordt ontvangen met bubbels, nootjes en olijven, geniet ’s avonds van een amusediner van acht gangen in Restaurant La Belle Source, overnacht in een rustieke kamer en begint de volgende dag met een uitgebreid Warnsborn-ontbijt.

Als je aangeeft dat je het arrangement boekt via ChefsFriends, dan mag je tijdens je verblijf gratis fietsen lenen om de mooie natuur van het landgoed en de Veluwe te verkennen.

Vorig artikel

Swijnenburg tovert evenementenlocaties om tot restaurants

Volgend artikel

Chef2Chef: Marcel van Lier en Stan Kerckhoffs van Latour

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.