Nieuws

Gratis lunch of diner bij De Lindehof in Nuenen

Wie deze week van school heeft gehoord dat hij of zij geslaagd is, kan op 24 juni aanschuiven bij tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen voor een gratis lunch of diner.

Als iemand weet wat examen doen betekent, dan is Soenil Bahadoer wel, zo laat de eigenaar van De Lindehof weten. Jaar in jaar uit leidt Soenil vele toekomstige chefs op in zijn restaurant en tijdens workshops op scholen door het land.

Daarom vindt hij het belangrijk om scholieren en studenten een gratis lunch of diner aan te bieden. Dat gebeurt op zondag 24 juni.

De lunch of diner van deze zogeheten ‘Geslaagde Dag’ bestaat uit een glas champagne, een 4-gangenmenu, bijpassende wijnen en koffie of thee met friandises. De ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s betalen 150 euro per persoon all-in. Een tafel is te reserveren vanaf 4 personen waarvan maximaal 1 geslaagde. Reserveren kan door te bellen met 040-2837336.

Restaurant De Lindehof is gevestigd in het centrum van het Brabantse dorpje Nuenen. De eetgelegenheid beschikt over twee Michelinsterren en wordt gerund door patron-cuisinier Soenil Bahadoer.

Vorig artikel

Upcoming restaurant De Nieuwe Winkel naar nieuwe locatie

Volgend artikel

Gratis wijnarrangement bij jarig In de keuken van Floris

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.