Advertorial

Gratis koffiepakket van 100 euro bij aankoop van SMEG-volautomaat

Advertorial – Onze ‘vriend van…’ Robert Heida heeft een mooie eindejaarsactie. Bestel een SMEG BCC1 volautomaat in de kleur taupe en ontvang een koffiepakket ter waarde van 99,95 euro cadeau.

Een heerlijke koffie-ervaring met één druk op de knop, dankzij de one touch-selectie. Vul het bonenreservoir met je favoriete koffiebonen en kies de gewenste bereiding in het intuïtieve menu.

Beleving en smaak
De BCC1 zorgt binnen enkele minuten voor de ultieme beleving en de perfecte smaak van vers gemaakte espresso, Americano, ristretto of heet water voor thee. Door het gebruiksgemak heb je alle tijd om te genieten van het geluid van het malen van de bonen en de aroma van verse koffie.

De machine is ready to go; je kunt deze meteen gebruiken zonder ingewikkelde instellingen. De koffie-uitloop is verstelbaar, zodat verschillende maten kopjes eronder passen.

Koffie cadeau
De actie van Robert geldt alleen voor machines in de kleur taupe. Bestel je deze nu – prijs 599 euro en levertijd binnen vijf werkdagen – dan krijg je er een koffiepakket bij ter waarde van 99,95 euro. Dit pakket bestaat uit 1 zak Arditi Pura Folia, 1 zak Alunni Luigina, 1 zak Golden Brasil Brown en 1 blikje van Alunni ‘Ton Pre’-editie.

Specificaties
– SMEG design voor koffiespecialiteiten en warm water.
– Thermoblock verwarmingssysteem, druk 19 bar.
– Geïntegreerde roestvrijstalen conische bonenmaler.
– Koffiebeleving op maak door keuze van bonen, maalinstelling, aanpasbare doorlooptijd en individuele keuze voor espresso, ristretto of Americano.
– Eenvoudig te verwijderen 1,4 liter-watertank, eventueel uit te rusten met waterfilter 1ECWF01.
– De zeteenheid is uitneembaar, waardoor de dagelijkse reiniging gemakkelijk gaat. Intuïtieve gebruikersinterface met platte mechanische knoppen voor ‘one touch drinks’.
– Voor koffie en warmwaterfunctie.
– Geen cups, waardoor milieuvriendelijk. Koffiedik kan gemakkelijk worden gecomposteerd
– Automatische veiligheidsschakelaar, RVS binnenwand en gemakkelijk te reinigen, kunststof buitenwand.
– Kunststof behuizing, aluminium frontpaneel met geborstelde afwerking en glanzend frame.
– RVS stoompijpje met verlichting.
– In hoogte verstelbare koffie-uitloop: van 90 mm tot 185 mm hoogte.
– Volautomaat met compacte afmetingen, waardoor je ruimte bespaart in je keuken.

Vorig artikel

Katharina Schlaipfer volgt Robert Payer op bij Waldorf Astoria

Volgend artikel

Kaas op de kerstdis: deze kazen legt René op zijn favoriete plateau

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.