Nieuws

Grand Summer Grill bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre

Bij tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre staat de eerste zondag van september in het teken van de jaarlijkse Grand Summer Grill. Samen proosten op de zomer en genieten van gerechten van de Grill Dome BBQ van Dick Middelweerd en zijn team.

De Grand Summer Grill 2017 van restaurant De Treeswijkhoeve vindt plaats op zondag 3 september. Eat, drink en music, zo klinkt het samenvattend.

Dick Middelweerd
‘Op deze eerste zondag van september proosten we ’s middags samen op de zomer, met een bruisend aperitief van Moët & Chandon’, aldus eigenaren Anne-Laura en Dick Middelweerd.

Muziek
De muziek wordt verzorgd door Remkes beeld & geluid en klinkt uit speakers van Bowers & Wilkins. De aankleding is in handen van Domein Oogenlust Eersel.

Michelin
De kosten bedragen 125 euro all-in per persoon. Aanmelden kan via de website van De Treeswijkhoeve, dat in het bezit is van twee Michelinsterren en is aangesloten bij Alliance Gastronomique. De aanvang is 15.00 uur.

Vorig artikel

Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk serveert Zomer Special

Volgend artikel

Nieuwe olijfolielijn van Valderrama met Aziatische smaken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.