Nieuws

Grand Summer BBQ bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre

Tweesterrenchef Dick Middelweerd steekt ook dit jaar weer de barbecue aan. Tijdens de Grand Summer BBQ van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre op zondag 2 september geniet je als gast van smakelijke hapjes, lekkere muziek en een prachtige ambiance.

Zondag 2 september laten we de kolen weer gloeien, aldus Dick Middelweerd, eigenaar van tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre.

Barbecue
Op deze eerste zondag van de maand klinkt er vrolijke muziek uit de speakers en komen er heerlijke hapjes van de knisperende Grill Dome BBQ.

Dick Middelweerd
De aankleding door Domein Oogenlust Eersel maakt de setting af. De prijs bedraagt 125 euro, dit is all-in. De aanvang is 14.00 uur.

Reserveren
Omdat het aantal plaatsen beperkt is, adviseren we je om niet te lang te wachten met het maken van je reservering. Stuur daarvoor een e-mail naar reservering@treeswijkhoeve.nl.

Alliance Gastronomique
De Treeswijkhoeve in Waalre, aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique, heeft zomersluiting van maandag 23 juli tot en met dinsdag 15 augustus.

Vorig artikel

De Herberg in Fluitenberg serveert klassiekers en ‘laatste rondje’

Volgend artikel

’t Vlasbloemeken in Koewacht viert de zomer met menu all-in

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.