Nieuws

Grand Gala des Patrons op 6 september in Noordwijk

Het jaarlijkse Grand Gala des Patrons van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers vindt maandag 6 september plaats bij Hotels van Oranje in Noordwijk. In Beachclub O leggen de aangesloten chefs je een avond in de watten, met de ondergaande zon als decor. Een plek aan tafel kost 350 euro all-in.

‘We gaan verwennen, verleiden en knallen aan de kust met onze smaken en gerechten’, aldus Edwin Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat.

In het menu, de aankleding en de muziek komen ‘the roaring twenties’ terug, zo laten de bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten chefs weten. De gala-avond begint om 16.00 uur. Het is mogelijk om tegen gereduceerd tarief te overnachten. Kaarten voor het diner kosten 350 euro, dit is een all-inprijs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Warme dagen vragen om zomerse koffie, inclusief (twee) recepten

Volgend artikel

Carelshaven in Delden introduceert dinchen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.