Goyvaerts in Eindhoven sluit zich aan bij JRE-Nederland
Restaurant Goyvaerts in Eindhoven heeft zich aangesloten bij JRE-Nederland. De broers Jip, Yelle en Jesse werkten alle drie in sterrenzaken, maar staan sinds vorig jaar oktober als eigenaren in de keuken van hun eigen Noord-Brabantse eetgelegenheid.
Ze begonnen allemaal op de Cas Spijkers Academie en gingen daarna hun eigen weg. In 2019 vonden ze elkaar in hun eigen restaurant en zijn de broers Jip, Yelle en Jesse Goyvaerts ondernemers en restaurateurs.
Restaurant Wiesen
Wat ze gemeen hebben, is dat ze Restaurant Wiesen in Eindhoven op hun cv hebben staan. Yelle werkte in Eindhoven ook nog bij Wynwood en Avant-Garde van Groeninge, en De Meulen in Oirschot.
De Leest
Ook Jip leerde het vak bij De Meulen en Wynwood, maar stond eveneens in de keuken van Boreas in Heeze en Bretelli in Weert. Jesse koos na zijn tijd bij Wiesen voor De Leest in Vaassen en Vane in Eindhoven.
Stratumseind
In Restaurant Goyvaerts serveren ze internationaal georiënteerde gerechten met een belangrijke rol voor Franse invloeden. De zaak bevindt zich op het meest zuidelijk stukje Stratumseind, dat tot het begin van de twintigste eeuw was ingesloten tussen de toenmalige Stadsgracht en de Dommel.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.