Nieuws

Gouden Menu met kans op diamant bij De Nieuwe Polderkeuken

Frank Streefland serveert vanaf vrijdag 18 november een ‘Gouden Menu’ in zijn restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk. Voor 125 euro per persoon geniet je van een zesgangendiner met exclusieve ingrediënten. Bovendien maak je ook nog eens kans op een diamant ter waarde van 1500 euro.

Het Gouden Menu van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk staat vanaf vrijdag 18 november op de kaart naast het gebruikelijke Menu du Chef en de à-la-cartemogelijkheden.

Kaviaar
Dit zesgangenmenu bevat exclusieve gerechten als kaviaar, verse herfsttruffel, coquilles, hertenrugfilet, luxe kazen en een ‘gouden dessert’, inclusief een glas Brut Champagne en amuses bij aanvang.

Menu
De menuprijs, alleen per tafel te bestellen, bedraagt 125 euro. Daarnaast maak je kans op een diamant ter waarde van 1500 euro.

Iedereen die het menu heeft besteld, mag uit een speciale koffer een enveloppe pakken. In één van die enveloppen zit een briefje waarop staat dat je de diamant hebt gewonnen.

Frank Streefland
Het Gouden Menu is een samenwerking tussen chef en eigenaar Frank Streefland en Nienke Sieraden in Gouda.

Frank wil met het speciale menu laten zien dat het de moeite waard is om je als gast culinair in de watten te laten leggen.

Wijnarrangement
Voor de liefhebbers is een Deluxe wijnarrangement beschikbaar met daarin topwijnen die in De Nieuwe Polderkeuken normaal gesproken niet per glas worden geserveerd.

De kosten voor dit arrangement zijn 79,50 euro per persoon. Wie de voorkeur geeft aan proef- of halve glazen, betaalt 59,50 per persoon.

Vorig artikel

Hotel van Inter Scaldes in Kruiningen krijgt vijf sterren

Volgend artikel

De vier bijzondere plekken van Kasteel Engelenburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.