Nieuws

Golfen en dineren tijdens Bilderberg Landgoed Lauswolt Culinair Open

Tijdens het Bilderberg Landgoed Lauswolt Culinair Open in Beetsterzwaag kun je deelnemen aan een golfwedstrijd en – aansluitend – genieten van een heerlijk diner in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma. Voor het evenement op zaterdag 2 juni is een speciaal arrangement samengesteld.

De golfwedstrijd op het terrein van hotel Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag is een jaarlijkse traditie.

De Heeren van Harinxma
Dat geldt ook voor het heerlijke diner in sterrestaurant De Heeren van Harinxma. Voor belangstellenden is een mooi arrangement samengesteld voor een bedrag van 189,50 euro per persoon.

Overnachten
Hierin zijn onder andere opgenomen deelname aan de wedstrijd, kans op mooie prijzen, een viergangendiner, een overnachting en een champagneontbijt.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar lauswolt.secretary@bilderberg.nl of door te bellen met telefoonnummer (0512) 38 12 45.

Alliance Gastronomique
Voor meer informatie kun je terecht op de website van Bilderberg Landgoed Lauswolt, dat met De Heeren van Harinxma is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Erik van Loo lanceert ‘Long Lasting Lazy Lunch’ bij Parkheuvel

Volgend artikel

Vier Koningsdag met feestelijke lunch op terras La Rive Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.