Nieuws

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag renoveert appartementen


Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag is al geruime tijd aan het veranderen en heeft nu 4 appartementen compleet gerenoveerd. Eerder werd de buitengevel al onder handen genomen.

Het hotel verhuurt deze appartementen voor longstay, als suite of familiekamer. Ook de renovatie van de volgende appartementen staat op de planning. Deze renovatie is geheel in stijl met de nieuwe look en feel van Golden Tulip.

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een aantrekkelijk 4 sterren hotel. Naast de 64 designkamers beschikt het hotel over 11 unieke en compleet ingerichte appartementen. Nu zijn de eerste 4 appartementen volledig gerenoveerd.

Gasten kunnen een appartement boeken als suite, familiekamer of long stay maar daarbij ook genieten van alle hotelfaciliteiten. Denk hierbij aan linnenwissel, schoonmaak en roomservice.

Leontine Groenendijk
Tevens is er een aparte wasruimte en kunnen gasten gebruik maken van de stomerijservice. Ideaal voor zakelijke reizigers maar ook voor gasten die graag meer luxe en ruimte willen.

Leontine Groenendijk, General Manager Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag, vertelt: ‘Wij zijn bijzonder trots dat we nu luxe appartementen met extra ruimte en comfort kunnen bieden met de bekende faciliteiten van ons hotel’.

In januari 2014 werd begonnen aan het grote renovatieproject en werden alle hotelkamers volledig gestript en in juli van dat jaar geheel gerenoveerd opgeleverd. Tegelijkertijd werd het hotel voorzien van een geheel nieuwe buitengevel. Met deze veranderingen werd in de zomer van 2014 afscheid genomen van het drie sterren Tulip Inn en ging het hotel verder als vier sterren Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag.

In december 2015 startte de tweede fase van het renovatieproject. Eind januari 2016 werden de nieuwe buitengevel op de begane grond, een nieuwe entree en het gerenoveerde (met ‘live cooking’ buffet) restaurant opgeleverd. Hiermee werd het renovatieproject succesvol afgerond.

Over Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een elegant 4 sterren zakenhotel wat gunstig gelegen ligt in het zakendistrict van Zoetermeer, tegenover NS station Zoetermeer, vlakbij de A12 en op slechts 20 minuten lopen van het centrum. Ook kunnen de gasten met de randstadrail in tien minuten naar Den Haag centrum reizen. Het hotel telt 64 design kamers en 11 compleet ingerichte appartementen. Daarnaast biedt het hotel voldoende parkeergelegenheid, volledige airco, gratis wifi, vijf vergaderzalen en een restaurant.

Vorig artikel

Nicky Quarz over olijfolie in de keuken van Quarz in Muiderberg

Volgend artikel

De Kromme Watergang valt in de prijzen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.