Nieuws

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud komt met Thom van der Heide welkomstdiner

Thom van der Heide stapt over van Van der Valk Leeuwarden naar Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Om de Friese transfer te vieren, biedt restaurant De Oranjetuin in het hotel een speciaal welkomstdiner aan.

Het gaat om een 4-gangenmenu met een glaasje bubbels en twee mondvermaakjes vooraf. Het menu bestaat uit:

  • Tartaar van Albacore tonijn
  • Zacht gegaarde schelvisfilet
  • Katlijker draadjesvlees 
  • Gekarameliseerde witte chocolade panna cotta

Het welkomstdiner wordt aangeboden voor 38,50 euro per persoon en is de gehele maand april te boeken. Reserveren kan door te bellen met 0513-433533.

Thom van der Heide stapt op 1 april aan zijn nieuwe baan. Volgens hoteldirecteur Tjitte de Wolf gaat er met de komst van Van der Heide een frisse wind waaien in het hotel en krijgt restaurant De Oranjetuin een nieuwe impuls.

De keuken van het restaurant laat zich het beste omschrijven als ‘Nieuw Nederlands en Internationaal’. Chef-kok Joram van der Staaij werkt veel met streekproducten en hij laat zich inspireren door de verschillende keukens die in de loop der eeuwen de Nederlandse gerechten hebben beïnvloedt.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud is gelegen in het buitengebied van Heerenveen en via de A6 of A32 binnen anderhalf uur bereikbaar vanuit Utrecht. Wie na het welkomstdiner wil blijven slapen, kan een van de vele hotelkamers boeken.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

André Rieu-arrangement bij Oostwegel Collection

Volgend artikel

Video: Alain Caron over François Geurds

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.