Nieuws

Gijs Verbeek nieuwe chef-kok Hotels van Oranje Noordwijk

Hotels van Oranje in Noordwijk heeft Gijs Verbeek aangesteld als chef-kok. Gijs komt over van Central Park in Voorburg en wordt verantwoordelijk voor restaurant DUTCH! en grand café ’t Elfde Gebod. Friso Bouwmeester is de nieuwe restaurantmanager van Dutch.

Restaurant DUTCH!, dat onderdeel is van Hotels van Oranje, heeft twee nieuwe leidinggevenden. De culinaire verantwoordelijkheid komt in handen van Gijs Verbeek, die ook aan de slag gaat voor grand café ’t Elfde Gebod.

Friso Bouwmeester
De nieuwe restaurantmanager is Friso Bouwmeester. Hij vervulde de afgelopen tien jaar diverse supervisor functies binnen de hotelorganisatie.

Culinaire gidsen
Gijs wil op zijn nieuwe plek ‘lekker en herkenbaar koken met seizoensproducten die worden geleverd door lokale en regionale leveranciers. Een tweede ambitie is het realiseren van vermeldingen in de belangrijkste culinaire gidsen.

De Treeswijkhoeve
Op het cv van de nieuwe chef-kok staan ook De Zwethheul in Schipluiden, hotel Okura Amsterdam en De Treeswijkhoeve in Waalre.

Hotel van Oranje
Hotels van Oranje is gelegen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Onderdeel van de onderneming zijn de hotels Hotel van Oranje en Beach Hotel en restaurants DUTCH!, Beachclub O en grand café ’t Elfde Gebod.

Vorig artikel

Bonbons van François Geurds verkrijgbaar

Volgend artikel

Restaurant Zheng opent binnenkort zijn deuren

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.