Nieuws

Geronimo Hilvarenbeek sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Opnieuw uitbreiding voor Euro-Toques Nederland. Nieuwste aanwinst is restaurant Geronimo van chef Joost van Nunen en gastvrouw Angélique Coppens. ‘Live well, sin a little’ is het motto van Indiaan Geronimo, waarnaar de eetgelegenheid aan het Vrijthof in Hilvarenbeek is vernoemd.

Voorzitter Ted Janssen van Euro-Toques Nederland is trots op al weer zo’n mooi nieuw lid. De restaurantvereniging telt inmiddels meer dan 140 aangesloten bedrijven.

Joost van Nunen
Restaurant Geronimo wordt geëxploiteerd door Joost van Nunen en zijn vrouw Angélique Coppens. Joost is de patron-chef, Angélique de gastvrouw.

Geronimo is de naam van een beroemd Indiaans opperhoofd, die vocht voor zijn volk. Hij was echter niet alleen een gevreesd krijger, maar ook een filosoof.

Zondigen
Zijn lijfspreuk was ‘While living, I want to live well’, en dat is een inspiratiebron voor de ondernemers. ‘Een allesomvattende uitspraak, die de sfeer van ons restaurant perfect omschrijft.’

‘Live well, sin a little’, oftewel: zondig af en toe een beetje. Laat je verrassen en verwennen, en neem de tijd om een avondje te zondigen bij restaurant Geronimo.’

Vorig artikel

Exclusieve wildavond bij restaurant Hanninkshof Enschede

Volgend artikel

Wildavond met wijnen van De Gouden Ton bij Tante Kee

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.