Nieuws

Gerechten van Ofyr tijdens Summer feelings bij Dorset Borne

Summer feelings bij restaurant Dorset in Borne. Zondag 2 juli bereidt het keukenteam van eigenaar Willem Dankers de lekkerste gerechten op een aantal Ofyr’s. Voor 37,50 kun jij erbij zijn. Dit bedrag is inclusief een glaasje wijn bij binnenkomst en muziek.

Met uitzicht over het weidse landschap en de Twickelse bossen genieten van lekkere gerechten op de Ofyr, klaargemaakt door de vuurexperts van Dorset in Borne. Dat is kort samengevat waarom het draait tijdens Summer feelings op zondag 2 juli.

Wijn en muziek
Van 15.00 tot 19.00 uur staan de Ofyr’s aan en proef je de lekkerste gerechten. Je wordt ontvangen met een glaasje wijn en er is muziek.

Entree
Een entreebewijs koop je voor 37.50 euro via deze link, (overige) drankjes zijn bij dit bedrag niet inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee en voor jeugd van 12 tot 16 geldt half geld (all-in).

Bib Gourmand
Restaurant Dorset in Borne is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand en aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Restaurant De Burgemeester in Linschoten luidt zomer in met BBQ

Volgend artikel

Arrangement Vakantie in Eindhoven bij Van der Valk-hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.