Nieuws

Genieten van Zuid-Limburg met Zomerspecial Camille Oostwegel

Zuid-Limburg, je zal er maar wonen! Deze slogan gaat voor velen niet op, maar je kunt er nu wel een paar dagen gaan genieten vanwege een interessante Zomerspecial van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Gratis ontbijt en laagste kamerprijs in de maanden juli en augustus.

Reserveer nu een kamer voor de maanden juli en augustus 2016 en betaal de laagste kamerprijs en ontvang het ontbijt gratis.

Hotels en restaurants
Zo wordt de Zomerspecial van Camille Oostwegel ChâteauHotels en –Restaurants aangekondigd op de website van het familiebedrijf.

Landgraaf, Valkenburg en Maastricht
In WinselerHof in Landgraaf (vanaf 52,50 euro per persoon), Château St. Gerlach (foto) in Valkenburg (vanaf 85 euro per persoon) en het Kruisherenhotel in Maastricht (vanaf 97,50 euro per persoon) is een aantal kamers beschikbaar voor de Zomerspecial.

Reserveren
Kijk voor de voorwaarden en de mogelijkheden op de website van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Daar kun je ook reserveren.

Camille Oostwegel over Zuid-Limburg

ChefsFriends sprak recent uitgebreid met tophotelier Camille Oostwegel. In het eerste deel van het video-interview spreekt de ondernemer over zijn hotels, St. Gerlach en Zuid-Limburg.

Vorig artikel

De zacht gegaarde kreeft van Rik Jansma van Basiliek

Volgend artikel

Vlog: Nieuw hotelconcept van Stravinsky in Hengelo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.