Nieuws

Gasten belonen Senses Restaurant Amsterdam met award

Recentelijk volledig vernieuwd en nu een prijs, het zijn mooie tijdens voor Senses Restaurant by Lars Bertelsen. De eetgelegenheid van hotel The Albus in Amsterdam heeft van HSMAI en het Duitse Customer Alliance een Guest Experience Award in ontvangst mogen nemen voor eersteklas service en een uitstekende culinaire beleving.

Begin deze maand konden we op ChefsFriends foto’s laten zien van het volledig vernieuwde Amsterdamse Senses Restaurant by Lars Bertelsen, nu heeft de eetgelegenheid van hotel The Albus ook nog een prijs in ontvangst mogen nemen.

Lars Bertelsen
Eigenaar Taco van der Meer en chef-kok Lars Bertelsen mochten de Guest Experience Award in ontvangst nemen die hoort bij de titel Beste Restaurant van Nederland.

Klanttevredenheid
De award is een initiatief van Hospitality Sales and Marketing Association International (HSMAI) in samenwerking met het Duitse Customer Alliance en gebaseerd op klanttevredenheidsgegevens en beoordelingen op verschillende portalen.

ChefsFriends feliciteert Taco, Lars en het restaurant van harte met deze prijs.

Vorig artikel

Ratatouille Food & Wine kiest voor Euro-Toques Nederland

Volgend artikel

Speciaal arrangement voor jongeren bij restaurant O&O

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.