Nieuws

Fruits de Mer Experience bij Château Neercanne in Maastricht

Château Neercanne in Maastricht serveert op woensdag en vrijdag een zogeheten Fruits de Mer Experience. Een mooie selectie zeevruchten, waaronder langoustines, krab, kreeft en oesters, met huisgemaakt zuurdesembrood geserveerd in lunchrestaurant l’Auberge.

De lente is begonnen en daarom presenteren wij onze Fruits de Mer Experience, aldus Château Neercanne in Maastricht, onderdeel van Oostwegel Collection.

Zeevruchten
Op woensdag en vrijdag kun je genieten van een selectie zeevruchten geserveerd met huisgemaakt zuurdesembrood. In het assortiment onder andere krab, kreeft, oesters en langoustines.

L’Auberge
De experience wordt geserveerd in lunchrestaurant l’Auberge en is alleen beschikbaar op reservering (uiterlijk maandag voor de woensdag en uiterlijk woensdag voor de vrijdag). De kosten bedragen 84,50 euro voor twee personen, dranken zijn exclusief.

Voor het maken van een reservering of voor meer informatie kan worden gebeld met telefoonnummer (043) 325 13 59 of gemaild naar info@neercanne.nl.

Vorig artikel

Mondiale prijs voor cocktail hotel TwentySeven Amsterdam

Volgend artikel

Restaurant Da Vinci haalt Jesse Dean Bruijstens

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.