Nieuws

Fris in Haarlem gaat tussen kerst en Oud & Nieuw all-in

Restaurant Fris in Haarlem serveert zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 december een all-inmenu van zeven gangen voor 100 euro. Beschikbaar als lunch (29 en 30 december) en diner. Op maandag betaal je voor de lunch geen 100 euro, maar 70 euro.

‘Om het jaar spetterend af te sluiten, komen wij met een ludieke actie’, aldus Rick May, chef-kok en eigenaar van Fris in Haarlem. ‘Veel restaurants zijn gesloten tussen Oud & Nieuw, maar wij niet.’

Rick May
Zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 december geniet je van een menu all-in voor 100 euro. Je krijgt zeven gangen geserveerd en ook een bruisend aperitief, bijpassende wijnen of alcoholvrije alternatieven, water en koffie/thee met zoetigheden zijn inbegrepen.

Lunch en diner
Zaterdag kun je alleen terecht voor het diner, zondag en maandag is het arrangement ook beschikbaar als lunch. En op maandag niet voor 100 euro, maar voor 70 euro.

Reserveren
Wil jij het jaar culinair afsluiten en nog lekker een keer buiten de deur eten? Via deze link kun jij jouw tafel reserveren.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Vier nieuwe restaurants lid van Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Onbevangen genieten bij bruisend Tapisco in Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.