Friesland boven tijdens evenement ’t Havenmantsje Harlingen
Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen en Wijngaard de Frysling in Twijzel tekenen van 18 tot en met 22 september voor de organisatie van het evenement Diner-, Wijn- & Spijsbeleving Fryslân. Midden in de wijngaard geniet je van gerechten met lokale producten, die volledig afgestemd zijn op de wijnen van Frysling.
Een eenmalig evenement dat je niet mag missen, aldus initiatiefnemers Restaurant ’t Havenmantsje en Wijngaard de Frysling. Een samensmelting van twee toppers, ieder op hun gebied.
Marco Poldervaart
Marco Poldervaart acteert met zijn eetgelegenheid in de hoogste culinaire regionen en Wijngaard de Frysling is in 2018 uitgeroepen tot beste wijngaard van Nederland en België.
Vijf avonden kun je reserveren voor een diner met tien gerechten met daarin vooral lokale producten, die zijn afgestemd op de wijnen van Wijngaard de Frysling.
Wijngaard de Frysling
Tussen de gangen door ga je onder leiding van de wijnmakers wandelend de wijngaarden door en hoor je het verhaal over wijnbouw in Nederland in het algemeen en de Frysling-wijnen in het bijzonder.
Het diner vangt alle avonden aan om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Van vrijdag tot en met zondag is er ook gelegenheid om te lunchen (12.00-14.00 uur).
De prijs per persoon bedraagt 75 euro all-in. Tickets zijn te bestellen via Eventbrite of via deze link naar de Facebookpagina van het evenement.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.