Nieuws

Frans wijnmakersdiner bij Nieuw Roeterts Hof in Diepenveen

Wie van de Franse keuken houdt, kan op 22 juni zijn hart ophalen bij restaurant Nieuw Roeterts Hof in Diepenveen. Daar vindt een wijnmakersdiner plaats met Frankrijk in de hoofdrol.

Gasten worden om 18.30 uur ontvangen met een bruisend aperitief, oesters en amuses. Aansluiten vanaf 19.15 uur wordt een vijfgangenmenu geserveerd, bestaande uit authentieke Franse gerechten.

Daarbij bijpassende wijnen van onder andere de wijngaarden Marrenon in de Luberon Zuid Frankrijk. Namens Marrenon is Madame Fanny Sucre aanwezig. Na afloop is er koffie met zoetigheden.

Voor deze compleet verzorgde avond rekent Nieuw Roeterts Hof een all-in prijs van slechts 75 euro per couvert. Dat is dus inclusief gerechten en dranken. Aanmelden kan via bert@nieuwroetertshof.nl.

Restaurant Nieuw Roeterts Hof is gevestigd aan het Kerkplein in Diepenveen, net iets ten noorden van Deventer. Eigenaar is de regionaal bekende kok Bert Roetert.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer kookt koelkast leeg tijdens kliekjesdag De Lindehof

Volgend artikel

Restaurant DenC in Amsterdam bij Euro-Toques

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.