François Geurds transformeert FG Food Labs naar Franky’s Grill
François Geurds verrast culinair Rotterdam opnieuw. Na jarenlang FG Food Labs te hebben geleid, bekroond met een Michelinster, opent hij nu Franky’s Grill: een plek waar soul food en gezelligheid samenkomen, zonder de formele poespas. De focus ligt op grillgerechten met verse vis, malse ribs, vlees en groentes.
Geurds neemt met zijn nieuwe restaurant afscheid van de culinaire hoogstandjes van FG Food Labs en zet in op een ontspannen sfeer met eenvoudige, smaakvolle gerechten. ‘Het was een eer om de culinaire zintuigen van mijn gasten te prikkelen, maar het is tijd voor iets nieuws’, aldus Geurds. Bij Franky’s Grill draait alles om de grill, zowel binnen als op het terras, waar de gerechten met liefde worden bereid.
Franky’s Grill is van woensdag tot en met vrijdag geopend voor diner vanaf 18.00 uur. Op zaterdag en zondag kunnen gasten vanaf de middag doorlopend terecht voor lunch. Reserveren is mogelijk, maar spontaan langskomen kan ook.
François Geurds heeft zich in de afgelopen jaren stevig gevestigd in de culinaire top van Nederland. Zijn eerdere restaurant, FG Food Labs, werd al snel bekroond met een Michelinster. Daarnaast is hij eigenaar van het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant. Geurds staat bekend om zijn gedrevenheid, vakmanschap en vernieuwingsdrang, en weet de grenzen van de Nederlandse gastronomie te verleggen.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.