Nieuws

François Geurds start met ontbijt bij FG Restaurant

François Geurds gaat ontbijt serveren. In zijn met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant in de Hofbogen in Rotterdam kun je vanaf dinsdag 25 juni 7.30 uur terecht voor het FG Breakfast. Kaviaar en champagne voor wie dat wil, maar op het menu ook salades, sappen en pancakes.

‘Nergens is het beter wakker worden dan in FG Restaurant’, aldus de met twee Michelinsterren bekroonde François Geurds over zijn nieuwste initiatief.

Hofbogen Rotterdam
Vanaf dinsdag 25 juni kun je ’s ochtends vanaf 7.30 uur in de eetgelegenheid aan de Hofbogen in Rotterdam terecht voor een hoogwaardige ontbijtservice.

A-kwaliteit
‘Huisgemaakte (zuurdesem)broden en croissants, de beste ham ter wereld en kazen van uitsluitend A-kwaliteit.’

Lees ook: Tien jaar FG Restaurant: François Geurds serveert jubileummenu

Champagne en sappen
Voor wie zichzelf wil trakteren, is er kaviaar en champagne, maar met sappen, salades en pancakes heeft FG Breakfast voor ieder wat wils.

‘Alles is uiteraard kraakvers, en alles word live bereid. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd.

Bediening aan tafel
Bij de bediening achter de ontbijttrolley geef je als gast aan waar je zin in hebt. En kleine eters worden niet benadeeld.’

Tot 10.00 uur kun je aanschuiven voor het ontbijt. In de private dining-ruimte (met de omgekeerde tuin) kun je tijdens of erna vergaderen.

Wie zeker wil zijn van een plek, kan het best reserveren. Dat kan telefonisch via nummer (010) 425 05 20 of door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Culinaire reis door de polder bij jubilerend De Nieuwe Polderkeuken

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Moshik Roth

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.