Nieuws

François Geurds serveert Vaderdagmenu in FG Food Labs

Bij FG Food Labs in Rotterdam worden vaders zondag 19 juni in de watten gelegd. Voor een prijs van 125 euro per persoon serveert sterrenchef François Geurds een bruisend aperitief, een luxe vijfgangenmenu met bijpassend wijnarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Die ene keer per jaar mag je vader volgens de Rotterdamse sterrenchef François Geurds extra worden verwend.

Arrangement
Hoe vaak heeft hij jou immers niet uit de brand geholpen en bleken zijn adviezen uiteindelijk de beste.

Als iemand dient te worden beloond…, zo wordt het speciale Vaderdagarrangement aangekondigd.

Michelinster
Zondag 19 juni serveert François in zijn met één Michelinster bekroonde restaurant FG Food Labs in de Hofbogen in Rotterdam een luxe vijfgangenmenu all-in.

Bruisend aperitief
Behalve het menu van vijf gangen betekent dat ook dat je start met een bruisend aperitief, de gerechten worden begeleid door bijpassende wijnen en dat je afsluit met koffie of thee met friandises.

Lunch en diner
De kosten voor dit arrangement bedragen 125 euro per persoon, en het is beschikbaar als lunch en als diner.

Reserveren kan telefonisch (010-425 05 20) of door het sturen van een e-mail naar info@fgfoodlabs.nl.

Vorig artikel

Boksen en gin & tonics op Vaderdag bij Conservatorium Hotel

Volgend artikel

De vier bijzondere plekken van Bilderberg Landgoed Lauswolt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.