Nieuws

François Geurds richt zich volledig op FG, FG Food Labs en FG Chocolate Room

François Geurds heeft zijn zaak FG Bistro aan de Lloydstraat in Rotterdam verkocht. De sterkok gaat zich volledig richten op FG Restaurant, FG Food Labs en FC Chocolate Room, allen naast elkaar gelegen op de Katshoek in het centrum van Rotterdam.

Herman den Blijker heeft FG Bistro overgenomen. ‘Bij hem ligt de toekomst van het pand waar het bijna tien jaar geleden allemaal begon voor FG in vertrouwde handen. Aan hem hebben we het durven overdragen’, laat François weten.

Geurds vervolgt: ‘We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen op onze paradepaardjes FG Restaurant**, FG Food Labs* en FG Chocolate Room ofwel onze bonbonlijn. Met onze sterrenrestaurants willen we naar het hoogste level, want -we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken- alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze gasten. Door onze krachten niet langer te verdelen tussen de Hofbogen en de Lloydpier kunnen we eindelijk al die leuke ideeën gaan doorvoeren bij FG Restaurant en FG Food Labs’.

De doelstelling van Geurds is verfijning in de verdere verdieping van smaken. ‘Onze ambitie is onverminderd groot. Kwaliteit staat boven kwantiteit. Meer is niet per se beter’, aldus Geurds, doelend op het afstoten van FG Bistro.

FG Restaurant heeft sinds 2014 twee Michelinsterren en behoort daarmee tot de beste restaurants van Rotterdam en omgeving. FG Food Labs beschikt over één Michelinster en in FG Chocolate Room komt de nieuwe exclusieve bonbonlijn van Geurds tot stand. Deze drie zaken zijn naast elkaar gevestigd op de Katshoek in Rotterdam.

Vorig artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Drenthe van Jarno Eggen

Volgend artikel

Restaurant Smink in Wolvega geopend

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.