Nieuws

François Geurds gaat pinchos verkopen met FG Outside

François Geurds gaat pinchos verkopen. Zondag 27 augustus opent de Rotterdamse sterrenchef FG Outside en kun jij je op het terras van zijn met één Michelinster bekroonde restaurant FG Food Labs genieten van de lekkerste Spaanse hapjes voor een vanaf-prijs van 2,50 euro.

Vanaf zondag 27 augustus kun jij je in FG Outside te goed doen aan de lekkerste pinchos. Deze Spaanse hapjes zijn vanaf 2,50 euro verkrijgbaar op het terras van FG Food Labs, dat is gevestigd aan de Katshoek.

Hofbogen
Je rekent je pinchos af met een strippenkaart. Een knipoog naar het verleden, aangezien de Hofbogen ooit het verzamelpunt was van de trein- en metrolijn tussen Rotterdam en Den Haag.

FG Outside is zondag 27 augustus vanaf 12.00 uur geopend. Voor meer informatie moet je de websites van de restaurants van François Geurds in de gaten houden.

Vorig artikel

Eerste bewegende beelden vernieuwd restaurant Aan de Zweth

Volgend artikel

Fruits de mer-festijn bij Bilderberg Parkhotel Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.